۱۳۹۳ اردیبهشت ۳۰, سه‌شنبه

پیام تبریک مادران پارک لاله به مادران خاوران

پیام تبریک مادران پارک لاله به مادران خاوران

به مناسبت دریافت جایزه بین المللی گوانگجو

مادران پارک لاله، انتخاب شایسته مادران خاوران را برای دریافت جایزه بین المللی گوانگجو از صمیم قلب تبریک می گوید و از این بنیاد تشکر می کند. این انتخاب به خاطر سی و چند سال پیگیری و پایداری مادران و خانواده های خاوران برای مبارزه با بی عدالتی، و کشف حقیقت کشتارهای فردی و گروهی زندانیان و فعالان سیاسی در دهه شصت توسط جمهوری اسلامی بوده است.

مادران خاوران در پیام خود گفتند: "خاوران قطعه زمینی در جنوب شرقی تهران و بخشی از گورستان غیر مسلمان هاست. این گورستان از سال ۱۳۶۰شمسی و پس از اولین اعدام‌های فعالان سیاسی دگراندیش و عمدتا چپ راه اندازی شد. حکومت آن را لعنت آباد نامید و خانواده‌ها آن را گورستان یا گلزار خاوران نامیدند. هیچ یک از دفن شدگان در این گورستان توسط خود خانواده‌ها به خاک سپرده نشده‌اند و حکومت آن‌ها را مخفیانه در گورهای فردی و جمعی مدفون کرده است. خاوران تنها گورستانی نیست که دگراندیشان را به شکلی غیر متعارف دفن کرده‌اند. احتمالا در تهران و قطعا در شهرستان‌ها، گورستان‌هایی مشابه و حتی ناشناخته‌ای وجود دارد که عزیزان ما را بی‌خبر از خانواده‌‌هایشان در آنجا مدفون کرده‌اند و خانواده‌ها را برای دانستن حقیقتِ چرایی و چگونگی این کشتار‌ها مورد اذیت و آزار قرار می‌دهند. تمامی این خانواده‌ها نیز جزو مادران خاوران هستند.هرچند بسیاری از ما پیر و ضعیف و ناتوان و بیمار شده‌ایم و برخی نیز فوت کرده‌اند، ولی تا زمانی که جان در بدن داریم، ما خانواده‌های خاوران از مادر و پدر و خواهر و برادر و همسر و فرزندان؛ در هر کجای دنیا که باشیم، برای کشف حقیقت تلاش خواهیم کرد تا بتوانیم یک زندگی انسانی بسازیم و دیگر هیچ کسی به خاطر داشتن عقیده‌اش به بند کشیده نشود و جان خود را از دست ندهد."
 
بنیاد گرامی داشت ۱۸ مه، هر سال جایزه گوانگجو برای حقوق بشر را اهدا می کند. این سازمان غیرانتفاعی و غیردولتی است و در سال ۱۹۹۴ از سوی بازماندگان قتل عام مخالفان در ماه مه ۱۹۸۰ در شهر گوانگجو کره جنوبی تاسیس شده است. ۱۸ ماه مه سالگرد جنبش دموکراتیک مردمی در گوانگجو بر علیه نیروهای مسلح دولتی است که پس از کودتای چون دوو هوان بر منطقه مسلط شده بودند. در این قتل عام دست کم ۱۵۴ تن کشته٬ ۷۴ تن مفقود و ۴۱۴۱ تن مجروح و بازداشت می شوند. از سال ۲۰۰۲ یک قبرستان ملی بر پا می کنند و روز ۱۸ ماه مه را ‌به عنوان روز ملی بزرگداشت قربانیان گرامی می دارند و برای جبران خسارات وارده به قربانیان تلاش می کنند .



یک شنبه ۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۳ (۱۸ مه ۲۰۱۴) جایزه بین المللی گوانگجو به " مادران خاوران" و عادل الرحمان خان فعال حقوق بشر از بنگلادش در شهر گوانگجوی کره جنوبی تقدیم شد. بسیار خوشحالیم که پس از سی و چند سال سال پایداری مداوم مادران و خانواده های خاوران برای رساندن صدای دادخواهی شان به سراسر دنیا، بالاخره بنیادی حقوق بشری و غیر ایرانی در کره جنوبی به نام بنیاد ۱۸ مه گوانگجو، صدای فریاد مادران خاوران را شنید و از آنها به طور رسمی حمایت کرد. 




خانم پروانه میلانی که برادرش رحیم در سال ۱۳۶۰ اعدام شده بود از ایران و خانم معصومه دانشمند که پسرش بیژن بازرگان در اعدام های گروهی زندانیان سیاسی در تابستان ۱۳۶۷ اعدام شده بود از آمریکا برای شرکت در مراسم اهدای جایزه به کره جنوبی رفته بودند. این برنامه به خوبی برگزار شد. آنها با خانواده های آسیب دیده در قتل عام سال ۱۹۸۰ دیدار و با آنها همدردی کردند. آن خانواده ها نیز از دیدار مادران خاوران بسیار خشنود شدند و از نقض گسترده حقوق بشر و کشتارهای بی رویه در ایران بسیار متعجب و متاثر شدند.   
 
مادران، پدران، خواهران، برادران، همسران، فرزندان و یاران کشته شدگان دهه شصت خورشیدی در ایران، سال هاست پیگیر چرایی و چگونگی کشتار سازماندهی شده و دولتی پاک ترین و آگاه ترین فرزندان این مرز و بوم هستند. بسیاری از آنان در این سی سال به پایان عمر خود رسیدند، سایرین هم چنان، دست از تلاش مداوم خود برنداشته و به هر صورت ممکن یاد آن کشتارهای وحشیانه را زنده نگاه می دارند. خانواده ها به دنبال انتقام جویی نبوده و نیستند، بلکه هدف شان دادخواهی برای جلوگیری از تکرار جنایت و آشکار کردن جزم اندیشی و خود خداپنداری حاکمان ایران است، این که جامعه باید چند صدایی باشد و صدای مخالفان و منتقدان شنیده شود، این که هر انسانی حق زیستن و انتخاب روش زندگی داشته باشد و این که حکومت در برابر مردم پاسخ گو باشد.  
در طی این سال ها جمهوری اسلامی با تهدیدهای مستمر خود تلاش کرد تا خانواده ها و تمامی فعالان و نهادهای حقوق بشری را برای پرداختن به جنایات دهه شصت به سکوت وادار کند و در برخی موارد هم موفق شد، ولی این تهدیدها نتوانست خانواده ها را در ادامه راه شان برای دادخواهی متوقف کند.  
  
عوامل جمهوری اسلامی نه تنها بهترین انسان ها را به بند کشیدند، شکنجه کردند و کشتند، بلکه حق خانواده های آن ها برای دانستن حقیقت را نادیده گرفتند. نه تنها به خواسته های مادران و خانواده ها توجهی نکردند، بلکه هر روز فشار بر خانواده ها را بیشتر کردند. بارها تلاش کردند خاوران را از دست خانواده ها به در آورند که با تلاش خانواده ها ناکام ماند. بارها خاوران را زیر و رو کردند، احتمالا استخوان های اجساد قربانیان را به در آورده اند و معلوم نیست چه نقشه شومی برای پاک کردن آثار جنایات خود در سر دارند. درب اصلی خاوران را با قفل و زنجیر بستند، خانواده ها هر سنگی گذاشتند آن را شکستند، هر گلی کاشتند آن را له کردند، هر نشانه ای را بی نشان کردند تا شاید بتوانند آثار جنایت شان را پاک کنند، ولی غافل از آن که خاوران خود سند جنایت است و با هزاران نیروی نظامی و اسلحه و بولدوزر و تهدید نمی توانند آثار این جنایت هولناک را از پیشانی سیاه خود و تمامی هم دستان شان پاک کنند.
خانواده ها نیز برای جلوگیری از انکار و فراموشی به شیوه خود جلوی حکومت ایستادند تا خاوران را زنده نگاه دارند، تا شاید روزی بتوانند حقیقت این جنایت ها را روشن کنند و جمهوری اسلامی را برای پاسخ گویی به دادگاهی عادلانه و علنی و مردمی بکشانند.  
مادران خاوران، صبورانه دادخواهی خود را پیگیری کردند و می کنند و امروز، پس از سه دهه سازمان های حقوق بشری صدای آنان را شنیدند. به امید آن که این حرکت پویا برای دستیابی به جامعه ای انسانی فراگیر شود.

ما مادران پارک لاله ضمن ابراز خشنودی برای گسترانیده شدن صدای مادران خاوران در سراسر دنیا، بر سه خواست همیشگی خود تاکید می کنیم و امیدواریم این جایزه نور امیدی در دل خانواده های داغدار خاوران و دیگر خانواده های آسیب دیده و تمامی دادخواهان زنده کند تا برای ادامه راه مان مصمم تر شویم. 
ما در همراهی با مادران خاوران، ۱۲ پرسش کلیدی منصوره بهکیش را دوباره مطرح می کنیم و می خواهیم بدانیم:
۱اعدام زندانیان سیاسی در دهه شصت و به ویژه کشتار زندانیان سیاسی در سال ۶۷ چگونه انجام شده است؟
۲چرا زندانیانی که حکم زندان داشتند بی خبر از خانواده ها اعدام شدند؟
۳- چرا محاکمه آنها توسط کمیسیون مرگ پشت درهای بسته انجام شده است؟
۴چرا هیچ مقام مسوولی پاسخی رسمی مبنی بر چگونگی و چرایی این کشتارها به ما نداده است؟
5- چرا محل دقیق دفن آنها را به ما نمی دهند؟
۵چرا وصیت نامه های آنها را به ما نمی دهند؟
۷- چرا خانواده ها را از حضور در خاوران منع می کنند یا مورد پیگرد و آزار و اذیت قرار می دهند؟
۸چرا نمی گذارند آزادانه در منازل یا در خاوران و دیگر گورستان ها مراسم یادبود بگیریم؟
۹- چرا خاوران را برای چندمین بار در سال ۸۷ زیر و رو کردند و پاسخ شکایت ما به بهشت زهرا را نداده اند؟
۱۰چرا پنج سال است درب اصلی خاوران را بسته اند و مادران و پدران پیر مجبورند مسافت زیادی را با پای پیاده تا رسیدن به محل نامعلوم دفن عزیزان شان طی کنند؟
۱۱-  چرا اجازه گذاشتن سنگ قبر و کاشتن گل و گیاه و آب یاری و نظافت به ما نمی دهند؟
۱۲-  چرا حق شکایت را از ما گرفته اند و ما را مورد پیگرد و اذیت و آزار قرار می دهند؟ "

به امید روزی که صدای دادخواهی مادران و خانواده های خاوران و تمامی دادخواهان در سراسر دنیا گسترانیده شود و بتوانیم با همراهی خانواده های آسیب دیده و مبارزان راه آزادی و عدالت و برابری دنیایی انسانی بسازیم.
کلیپ مادران خاوران را اینجا ببینید

مادران پارک لاله ایران
۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۳

۱۳۹۳ اردیبهشت ۲۸, یکشنبه

مادران خاوران: تا زمانی که جان در بدن داریم، برای کشف حقیقت تلاش خواهیم کرد

مادران خاوران در مراسم اهدای جایزه گوانگجو: تا زمانی که جان در بدن داریم، برای کشف حقیقت تلاش خواهیم کرد

مادران خاوران در هنگام دریافت جایزه گوانگجو
مادران خاوران در هنگام دریافت جایزه گوانگجو
عدالت برای ایران: جایزه حقوق بشری بین المللی گوانگجو، امروز ۱۸ مه ۲۰۱۴ در شهر گوانگجو کره جنوبی از سوی بنیاد ۱۸ مه به مادران خاوران اهدا شد.
معصومه دانشمند (مادر بازرگان) و پروانه میلانی که برای دریافت جایزه مادران خاوران در این مراسم شرکت کرده اند، با قرائت پیام مادران خاوران در مراسم اهدای جایزه اعلام کردند: «هرچند بسیاری از ما پیر و ضعیف و ناتوان و بیمار شده ایم و برخی نیز فوت کرده اند، ولی تا زمانی که جان در بدن داریم، ما خانواده های خاوران از مادر و پدر و خواهر و برادر و همسر و فرزندان؛ در هر کجای دنیا که باشیم، برای کشف حقیقت تلاش خواهیم کرد تا بتوانیم یک زندگی انسانی بسازیم و دیگر هیچ کسی به خاطر داشتن عقیده اش به بند کشیده نشود و جان خود را از دست ندهد.»
هیات داوران جایزه گوانگجو برای حقوق بشر، مادران خاوران را به عنوان مادران و خانواده‌های زندانیان سیاسی کشته‌شده در ایران که خواهان حقیقت و عدالت هستند٬ به همراه عادل  الرحمان خان، فعال بنگلادشی که خود را وقف حمایت از حقوق اساسی و استقرار حقوق بشر کرده به صورت مشترک برنده جایزه امسال اعلام کرده است.
تصاویر ویدئویی ضبط شده از قرائت پیام مادران خاوران در مراسم اهدای جایزه حقوق بشری گوانگجو را در اینجا ببنید
پروانه میلانی٬ خواهر رحیم میلانی و معصومه دانشمند، مادر بیژن بازرگان، امروز پیش از مراسم اهدای جایزه در یک کنفرانس مطبوعاتی با حضور رسانه های کره ای نیز شرکت داشتند.
آنها در مراسم اهدای جایزه، با شرح آنچه در ایران بر خانواده زندانیان سیاسی اعدام شده در دهه  شصت رفته است، اعلام کردند: «در طی این سال ها بسیاری از ما، تنها  به خاطر داشتن خانواده ای دگراندیش یا برای پیگیری کشف حقیقت یا برای شرکت در مراسم یادبود کشته شدگان خودمان یا دیگری از کار برکنار یا ممنوع الخروج یا به اشکال مختلف تحقیر و تهدید و از زندگی اجتماعی محروم شده ایم، ولی علیرغم تمامی این اذیت و آزارها ما هم چنان ایستاده ایم تا بتوانیم به کشف حقیقت و برقراری عدالت یاری رسانیم.»
مادران خاوران و عادل رحمان خان به صورت مشترک برنده جایزه گوانگجو شدند
مادران خاوران و عادل رحمان خان به صورت مشترک برنده جایزه گوانگجو شدند
مادران خاوران با ابراز خشنودی از اینکه با اهدای جایزه گوانگجو «صدای دادخواهی» آنها در سراسر دنیا «گسترده‌تر» می‌شود، اضافه کردند: «ما به دنبال خون خواهی نیستیم و با کشته شدن حتی قاتلان فرزندان مان مخالفیم، ولی می خواهیم که مسوولان این جنایت ها شناسایی و در دادگاهی عادلانه و علنی و مردمی محاکمه شوند و چرایی و چگونگی این اعدام ها برای ما و همه مردم ایران روشن شود تا شاید بتوانیم به این وسیله از تکرار جنایت جلوگیری کنیم.»
آنها با تاکید بر اینکه «خاوران تنها گورستانی نیست که دگراندیشان را به شکلی غیرمتعارف دفن کرده اند»، ادامه دادند: «احتمالا در تهران و قطعا در شهرستان ها، گورستان هایی مشابه و حتی ناشناخته ای وجود دارد که عزیزان ما را بی خبر از خانواده های شان در آن جا مدفون کرده اند و خانواده ها را برای دانستن حقیقتِ چرایی و چگونگی این کشتارها مورد اذیت و آزار قرار می دهند. تمامی این خانواده ها جزو مادران خاوران هستند.»
تصاویر ویدئویی ضبط شده از زمان اهدای جایزه حقوق بشری گوانگجو به مادران خاوران را  در اینجا ببنید
در بخشی از این پیام که به صورت مشترک از سوی مادر بازرگان و پروانه میلانی قرائت شد، آمده است: «ما  مادران و خانواده‌ها چندین بار به مقامات دولتی نامه نوشتیم ولی تا به حال هیچ مقام مسوولی پاسخی مبنی بر چرایی و چگونگی اعدام‌های فردی و گروهی به ما نداده است.ما به گزارشگران ویژه سازمان ملل نیز اعتراض کردیم و صدای دادخواهی خود را به آن ها رساندیم، ولی متاسفانه پیگیری های ما تا کنون بدون نتیجه باقی مانده است. هم اکنون انتظار داریم که فعالان حقوق بشر در سراسر دنیا و مقامات مسئول حقوق بشر در سازمان ملل، از جمله آقای احمد شهید “گزارشگر ویژه سازمان ملل درباره وضعیت حقوق بشر در ایران”، حق ما خانواده ها را برای دانستن حقیقت و برگزاری آزادنه مراسم یادبود به عنوان مساله ای به روز به رسمیت بشناسند و برای رفع این بی حقوقی و نقض آشکار حقوق بشر بکوشند.»
مادران خاوران می‌گویند که اهدای جایزه گوانگجو «صدای دادخواهی» آنها در سراسر دنیا «گسترده‌تر» می‌کند
مادران خاوران می‌گویند که اهدای جایزه گوانگجو «صدای دادخواهی» آنها در سراسر دنیا «گسترده‌تر» می‌کند
بنیاد گرامیداشت ۱۸ مه که هر سال، جایزه گوانگجو برای حقوق بشر را اهدا می کند یک سازمان غیرانتفاعی و غیردولتی است است که در سال ۱۹۹۴ از سوی بازماندگان قتل عام مخالفان در ماه مه ۱۹۸۰ درشهر گوانگجو کره جنوبی تاسیس شده است.
هدف از راه اندازی این بنیاد گرامیداشت خاطره قیام ۱۸ مه و ادامه مبارزه و همبستگی با آن به منظور کمک به اتحاد صلح آمیز کره و فعالیت در جهت صلح و حقوق بشر در سراسر جهان است. ۱۸ ماه مه سالگرد جنبش دموکراتیک مردمی در گوانگجو بر علیه نیروهای مسلح دولتی است که پس از کودتای چون دوو هوان بر منطقه مسلط شده بودند.
متن کامل پیام مادران خاوران در مراسم اهدای جایزه گوانگجو را اینجا بخوانید
در جریان این رخداد دست کم ۱۵۴ تن کشته٬ ۷۴ تن مفقود و چهار هزار ۱۴۱ تن مجروح و بازداشت شدند. در دوران ریاست جمهوری چون دوو هوان، رسانه‌های دولتی از این رخداد به عنوان یک شورش کمونیستی یاد می‌کردند٬ اما از سال ۲۰۰۲ با برپایی یک قبرستان ملی و تعیین روز ۱۸ می‌به عنوان روز ملی بزرگداشت قربانیان این رخداد برای جبران صدمات وارده به بازماندگان این کشتار و خانواده‌های قربانیان تلاش می‌شود.
معصومه دانشمند (مادر بازرگان)، در حال بازدید از تالار یادبود شهدای ۱۸ مه
معصومه دانشمند (مادر بازرگان)، در حال بازدید از تالار یادبود شهدای ۱۸ مه

۱۳۹۳ اردیبهشت ۲۴, چهارشنبه

خبرگزاری هرانا : شناسايی بيش از ۱۵۰ زندانی محکوم به اعدام

شناسايی بيش از ۱۵۰ زندانی محکوم به اعدام


نهاد آمار، نشر و آثار مجموعه فعالان حقوق بشر در ايران، در گزارش سالانه خود با ارائه ليستی از زندانيان محکوم به اعدام برای نخستين بار اسامی بيش از ۱۵۰ زندانی محکوم به اعدام را منتشر کرد.

خبرگزاری هرانا – مشروح گزارش سالانه نهاد آمار، نشر و آثار مجموعه فعالان حقوق بشر در ايران در طی روزهای آتی در ارگان خبری اين تشکل منتشر خواهد شد، پس ار روی کار آمد دولت جديد در ايران و تا پايان سال ۱۳۹۲، نزديک به ۴۷۰ نفر در ايران اعدام شدند که در نوع خود کم نظير بوده است.
در بخش اعدام گزارش سالانه مجموعه فعالان حقوق بشر در ايران آمده است از اتهام ۲۹% اعدام شدگان و از هويت جنسی نيمی از آنها اطلاعی در دست نيست و هم چنين قوه قضائيه نيمی از اعدام ها را نيز مخفيانه اجرا کرده که اين نشان ميدهد دستگاه قضايی در روند اعدام ها تا چه ميزان غير شفاف عمل نموده است. طبق اين گزارش سرانه اعدام در ايران ۲۴ درصد افزايش داشته است و از ۱۱۵ هزار نفر، يک نفر در ايران اعدام شده است.
اسامی ۱۵۷ تن از زندانيان محکوم به اعدام به قرار زير است:
حميد اسلام سکان محبوس در زندان مرکزی اروميه به اتهام، قتل در انتظار اجرای حکم است.
نوبخت صحرائی محبوس در زندان مرکزی اروميه به اتهام، قتل در انتظار اجرای حکم است.
يوسف عليزاده محبوس در زندان مرکزی اروميه به اتهام، قتل در انتظار اجرای حکم است.
بابک پيری محبوس در زندان مرکزی اروميه به اتهام، قتل در انتظار اجرای حکم است.
حبيب کريمی محبوس در زندان مرکزی اروميه به اتهام، قتل در انتظار اجرای حکم است.
ميکأيل صادقی‌ محبوس در زندان مرکزی اروميه به اتهام، قتل در انتظار اجرای حکم است.
چنگيز صالح زاده محبوس در زندان مرکزی اروميه به اتهام، قتل در انتظار اجرای حکم است.
جواد خيری محبوس در زندان مرکزی اروميه به اتهام، قتل در انتظار اجرای حکم است.
امين خورشيدی محبوس در زندان مرکزی اروميه به اتهام، قتل در انتظار اجرای حکم است.
بابا حاتم پور محبوس در زندان مرکزی اروميه به اتهام، قتل در انتظار اجرای حکم است.
هاشم عمر جويی محبوس در زندان مرکزی اروميه به اتهام، قتل در انتظار اجرای حکم است.
صلاحدين عبدالله زاده محبوس در زندان مرکزی اروميه به اتهام، قتل در انتظار اجرای حکم است.
اسماعيل اکبری محبوس در زندان مرکزی اروميه به اتهام، قتل در انتظار اجرای حکم است.
سراجدين زيبائی محبوس در زندان مرکزی اروميه به اتهام، قتل در انتظار اجرای حکم است.
يد الله محمودی محبوس در زندان مرکزی اروميه به اتهام، قتل در انتظار اجرای حکم است.
ياشار يمرزی محبوس در زندان مرکزی اروميه به اتهام، قتل در انتظار اجرای حکم است.
کمال خالدی محبوس در زندان مرکزی اروميه به اتهام، قتل در انتظار اجرای حکم است.
پيمان مرادی محبوس در زندان مرکزی اروميه به اتهام، قتل در انتظار اجرای حکم است.
خالد روشن محبوس در زندان مرکزی اروميه به اتهام، قتل در انتظار اجرای حکم است.
سيد محمد رسولی محبوس در زندان مرکزی اروميه به اتهام، قتل در انتظار اجرای حکم است.
عثمان قيتاسی محبوس در زندان مرکزی اروميه به اتهام، قتل در انتظار اجرای حکم است.
داوود داور خار محبوس در زندان مرکزی اروميه به اتهام، قتل در انتظار اجرای حکم است.
عثمان بيواره محبوس در زندان مرکزی اروميه به اتهام، قتل در انتظار اجرای حکم است.
يوسف راهی‌ محبوس در زندان مرکزی اروميه به اتهام، قتل در انتظار اجرای حکم است.
خليل صالحی محبوس در زندان مرکزی اروميه به اتهام، قتل در انتظار اجرای حکم است.
مجيد ناصريانی محبوس در زندان مرکزی اروميه به اتهام، قتل در انتظار اجرای حکم است.
ادريس جبّار زاده محبوس در زندان مرکزی اروميه به اتهام، قتل در انتظار اجرای حکم است.
صابر کرامت محبوس در زندان مرکزی اروميه به اتهام، قتل در انتظار اجرای حکم است.
افشار محمودی محبوس در زندان مرکزی اروميه به اتهام، قتل در انتظار اجرای حکم است.
فردين هادی پور محبوس در زندان مرکزی اروميه به اتهام، قتل در انتظار اجرای حکم است.
جواد قاسم زاده محبوس در زندان مرکزی اروميه به اتهام، قتل در انتظار اجرای حکم است.
جعفر اسماعيلی محبوس در زندان مرکزی اروميه به اتهام، قتل در انتظار اجرای حکم است.
ياشار علی‌ خوانی محبوس در زندان مرکزی اروميه به اتهام، قتل در انتظار اجرای حکم است.
حمد الله مهدی زاده محبوس در زندان مرکزی اروميه به اتهام، قتل در انتظار اجرای حکم است.
مهران حسين زاده محبوس در زندان مرکزی اروميه به اتهام، قتل در انتظار اجرای حکم است.
عليرضا اکبری محبوس در زندان مرکزی اروميه به اتهام، قتل در انتظار اجرای حکم است.
حسين شابويی محبوس در زندان مرکزی اروميه به اتهام، قتل در انتظار اجرای حکم است.
صياد خانيان محبوس در زندان مرکزی اروميه به اتهام، قتل در انتظار اجرای حکم است.
زهرا حيدری علی‌ آبادی محبوس در زندان قرچک ورامين به اتهام، مواد مخدر در انتظار اجرای حکم است.
سمانه عبودی محبوس در زندان قرچک ورامين به اتهام، مواد مخدر در انتظار اجرای حکم است.
فاطمه مقدم محبوس در زندان قرچک ورامين به اتهام، مواد مخدر در انتظار اجرای حکم است.
بتول عباسی محبوس در زندان قرچک ورامين به اتهام، مواد مخدر در انتظار اجرای حکم است.
پريدخت ملأيی محبوس در زندان قرچک ورامين به اتهام، مواد مخدر در انتظار اجرای حکم است.
مريم طيب مقدم محبوس در زندان قرچک ورامين به اتهام، مواد مخدر در انتظار اجرای حکم است.
فاطمه کلانتر محبوس در زندان قرچک ورامين به اتهام، مواد مخدر در انتظار اجرای حکم است.
مهری رحيمی محبوس در زندان قرچک ورامين به اتهام، مواد مخدر در انتظار اجرای حکم است.
زهرا يقلو محبوس در زندان قرچک ورامين به اتهام، قتل در انتظار اجرای حکم است.
بهناز کريم نژاد محبوس در زندان قرچک ورامين به اتهام، قتل در انتظار اجرای حکم است.
معصومه عبداللهی قشلاق محبوس در زندان قرچک ورامين به اتهام، قتل در انتظار اجرای حکم است.
مريم زراعتی محبوس در زندان قرچک ورامين به اتهام، قتل در انتظار اجرای حکم است.
فريبا مرادی محبوس در زندان قرچک ورامين به اتهام، قتل در انتظار اجرای حکم است.
سحر مهابادی محبوس در زندان قرچک ورامين به اتهام، قتل در انتظار اجرای حکم است.
اعظم ملکی‌ محبوس در زندان قرچک ورامين به اتهام، قتل در انتظار اجرای حکم است.
فاطمه مهروانی محبوس در زندان قرچک ورامين به اتهام، قتل در انتظار اجرای حکم است.
زيبا خان عليزاده محبوس در زندان قرچک ورامين به اتهام، قتل در انتظار اجرای حکم است.
فاطمه داداشی محبوس در زندان قرچک ورامين به اتهام، قتل در انتظار اجرای حکم است.
معصومه رسولی محبوس در زندان قرچک ورامين به اتهام، قتل در انتظار اجرای حکم است.
صغرا افتخاری محبوس در زندان قرچک ورامين به اتهام، قتل در انتظار اجرای حکم است.
سميرا مکرمی محبوس در زندان قرچک ورامين به اتهام، قتل در انتظار اجرای حکم است.
خاطره نيک انجام محبوس در زندان قرچک ورامين به اتهام، قتل در انتظار اجرای حکم است.
شيدا حسينی محبوس در زندان قرچک ورامين به اتهام، قتل در انتظار اجرای حکم است.
اکبر بيابنگرد محبوس در زندان طبس به اتهام، مواد مخدر در انتظار اجرای حکم است.
رضا رشيدی محبوس در زندان طبس به اتهام، مواد مخدر در انتظار اجرای حکم است.
مهدی فتاحی محبوس در زندان طبس به اتهام، مواد مخدر در انتظار اجرای حکم است.
نظير احمد نودزهی محبوس در زندان زاهدان به اتهام، مواد مخدر در انتظار اجرای حکم است.
کوروش امينيان محبوس در زندان زاهدان به اتهام، مواد مخدر در انتظار اجرای حکم است.
بابا علی کاکايی محبوس در زندان زاهدان به اتهام، مواد مخدر در انتظار اجرای حکم است.
محمد رضا عزيزی محبوس در زندان زاهدان به اتهام، مواد مخدر در انتظار اجرای حکم است.
مصطفی آزادی محبوس در زندان زاهدان به اتهام، مواد مخدر در انتظار اجرای حکم است.
حليم بشار نارويی نصرت آبادی محبوس در زندان زاهدان به اتهام، مواد مخدر در انتظار اجرای حکم است.
عاصف براهويی محبوس در زندان زاهدان به اتهام، مواد مخدر در انتظار اجرای حکم است.
ناصر براهويی محبوس در زندان زاهدان به اتهام، مواد مخدر در انتظار اجرای حکم است.
عبدالرحمان زنزال زاده محبوس در زندان زاهدان به اتهام، مواد مخدر در انتظار اجرای حکم است.
عليرضا صالح زهی محبوس در زندان زاهدان به اتهام، مواد مخدر در انتظار اجرای حکم است.
کدير سعادت زهانی محبوس در زندان زاهدان به اتهام، مواد مخدر در انتظار اجرای حکم است.
عليرضا شه بخش محبوس در زندان زاهدان به اتهام، مواد مخدر در انتظار اجرای حکم است.
علی اميری محبوس در زندان زاهدان به اتهام، مواد مخدر در انتظار اجرای حکم است.
امير محمد ريگی محبوس در زندان زاهدان به اتهام، مواد مخدر در انتظار اجرای حکم است.
وحيد ريگی محبوس در زندان زاهدان به اتهام، مواد مخدر در انتظار اجرای حکم است.
خداداد صحرائی محبوس در زندان مرکزی اروميه به اتهام، قتل در انتظار اجرای حکم است.
عثمان صحرائی محبوس در زندان مرکزی اروميه به اتهام، قتل در انتظار اجرای حکم است.
بحران عباس زاده محبوس در زندان مرکزی اروميه به اتهام، قتل در انتظار اجرای حکم است.
مهدی آژير کفاش محبوس در زندان مرکزی اروميه به اتهام، قتل در انتظار اجرای حکم است.
حبيب فردی محبوس در زندان مرکزی اروميه به اتهام، قتل در انتظار اجرای حکم است.
رضا اقول محبوس در زندان مرکزی اروميه به اتهام، قتل در انتظار اجرای حکم است.
ناصر نورانی محبوس در زندان مرکزی اروميه به اتهام، قتل در انتظار اجرای حکم است.
فرهاد سليمانی محبوس در زندان مرکزی اروميه به اتهام، قتل در انتظار اجرای حکم است.
ابراهيم عزيز اقدم محبوس در زندان مرکزی اروميه به اتهام، قتل در انتظار اجرای حکم است.
علی‌ عزيز اقدم محبوس در زندان مرکزی اروميه به اتهام، قتل در انتظار اجرای حکم است.
صلاح خضری محبوس در زندان مرکزی اروميه به اتهام، قتل در انتظار اجرای حکم است.
بايزيد مهرپور محبوس در زندان مرکزی اروميه به اتهام، قتل در انتظار اجرای حکم است.
کمال خاکزاد محبوس در زندان مرکزی اروميه به اتهام، قتل در انتظار اجرای حکم است.
مولود اسماعيلی مهرجا محبوس در زندان مرکزی اروميه به اتهام، قتل در انتظار اجرای حکم است.
سعيد آرميت محبوس در زندان مرکزی اروميه به اتهام، قتل در انتظار اجرای حکم است.
اکبر ايازی محبوس در زندان مرکزی اروميه به اتهام، قتل در انتظار اجرای حکم است.
پورفرهاد حاتمی محبوس در زندان مرکزی اروميه به اتهام، قتل در انتظار اجرای حکم است.
سعيد تنها محبوس در زندان مرکزی اروميه به اتهام، قتل در انتظار اجرای حکم است.
ابراهيم طلا محبوس در زندان مرکزی اروميه به اتهام، قتل در انتظار اجرای حکم است.
جبّار امانی محبوس در زندان مرکزی اروميه به اتهام، قتل در انتظار اجرای حکم است.
ايوب رئوفی محبوس در زندان مرکزی اروميه به اتهام، قتل در انتظار اجرای حکم است.
ابراهيم حصار محبوس در زندان مرکزی اروميه به اتهام، قتل در انتظار اجرای حکم است.
رمضان شيخلو محبوس در زندان مرکزی اروميه به اتهام، قتل در انتظار اجرای حکم است.
يونس باپيری محبوس در زندان مرکزی اروميه به اتهام، قتل در انتظار اجرای حکم است.
ناجی عمرزاده محبوس در زندان مرکزی اروميه به اتهام، قتل در انتظار اجرای حکم است.
ساجی عمرزاده محبوس در زندان مرکزی اروميه به اتهام، قتل در انتظار اجرای حکم است.
علی‌ حسينی‌ محبوس در زندان مرکزی اروميه به اتهام، قتل در انتظار اجرای حکم است.
رشيد کرامت محبوس در زندان مرکزی اروميه به اتهام، قتل در انتظار اجرای حکم است.
يوسف عادلی محبوس در زندان مرکزی اروميه به اتهام، قتل در انتظار اجرای حکم است.
محمد عزم محبوس در زندان مرکزی اروميه به اتهام، قتل در انتظار اجرای حکم است.
پيمان محمدی محبوس در زندان مرکزی اروميه به اتهام، قتل در انتظار اجرای حکم است.
ايرج احمدی محبوس در زندان مرکزی اروميه به اتهام، قتل در انتظار اجرای حکم است.
رحيم برين محبوس در زندان مرکزی اروميه به اتهام، قتل در انتظار اجرای حکم است.
سيامک اوجأيی محبوس در زندان مرکزی اروميه به اتهام، قتل در انتظار اجرای حکم است.
ابراهيم ولی لو محبوس در زندان مرکزی اروميه به اتهام، قتل در انتظار اجرای حکم است.
خدر اعوذ محبوس در زندان مرکزی اروميه به اتهام، قتل در انتظار اجرای حکم است.
رحيم پژوهی دل‌ محبوس در زندان مرکزی اروميه به اتهام، قتل در انتظار اجرای حکم است.
کرم رسايی محبوس در زندان مرکزی اروميه به اتهام، قتل در انتظار اجرای حکم است.
محبوبه نصيری محبوس در زندان قرچک ورامين به اتهام، مواد مخدر در انتظار اجرای حکم است.
فاطمه رسولی محبوس در زندان قرچک ورامين به اتهام، مواد مخدر در انتظار اجرای حکم است.
مژگان ضارب زمان محبوس در زندان قرچک ورامين به اتهام، مواد مخدر در انتظار اجرای حکم است.
شرافت بيگوند محبوس در زندان قرچک ورامين به اتهام، مواد مخدر در انتظار اجرای حکم است.
رقيه قديمی‌ محبوس در زندان قرچک ورامين به اتهام، مواد مخدر در انتظار اجرای حکم است.
کبری حسينی‌ محبوس در زندان قرچک ورامين به اتهام، مواد مخدر در انتظار اجرای حکم است.
شهلا قره داغی محبوس در زندان قرچک ورامين به اتهام، مواد مخدر در انتظار اجرای حکم است.
رحيمه رحيمی محبوس در زندان قرچک ورامين به اتهام، مواد مخدر در انتظار اجرای حکم است.
سدابه کتاب آلاهی محبوس در زندان قرچک ورامين به اتهام، قتل در انتظار اجرای حکم است.
فاطمه حداد محبوس در زندان قرچک ورامين به اتهام، قتل در انتظار اجرای حکم است.
اختر محمدی محبوس در زندان قرچک ورامين به اتهام، قتل در انتظار اجرای حکم است.
اختر محمد زاده محبوس در زندان قرچک ورامين به اتهام، قتل در انتظار اجرای حکم است.
افسانه فدايی محبوس در زندان قرچک ورامين به اتهام، قتل در انتظار اجرای حکم است.
ريحانه جباری محبوس در زندان قرچک ورامين به اتهام، قتل در انتظار اجرای حکم است.
فاطمه فيروز بخش محبوس در زندان قرچک ورامين به اتهام، قتل در انتظار اجرای حکم است.
اکرم مهدوی محبوس در زندان قرچک ورامين به اتهام، قتل در انتظار اجرای حکم است.
آزيتا ملاهاشمی محبوس در زندان قرچک ورامين به اتهام، قتل در انتظار اجرای حکم است.
سمانه سهرابی محبوس در زندان قرچک ورامين به اتهام، قتل در انتظار اجرای حکم است.
عشرت فرحزادی محبوس در زندان قرچک ورامين به اتهام، قتل در انتظار اجرای حکم است.
مژگان نوری محبوس در زندان قرچک ورامين به اتهام، قتل در انتظار اجرای حکم است.
سميه مکرمی محبوس در زندان قرچک ورامين به اتهام، قتل در انتظار اجرای حکم است.
مريم قوچوند محبوس در زندان قرچک ورامين به اتهام، قتل در انتظار اجرای حکم است.
اکبر دوری محبوس در زندان طبس به اتهام، مواد مخدر در انتظار اجرای حکم است.
جواد ابطال محبوس در زندان طبس به اتهام، مواد مخدر در انتظار اجرای حکم است.
افشين برواتی محبوس در زندان طبس به اتهام، مواد مخدر در انتظار اجرای حکم است.
عبدالرحمان رسانه محبوس در زندان زاهدان به اتهام، مواد مخدر در انتظار اجرای حکم است.
شکور کی خواه محبوس در زندان زاهدان به اتهام، قتل در انتظار اجرای حکم است.
لطيف براهويی محبوس در زندان زاهدان به اتهام، مواد مخدر در انتظار اجرای حکم است.
شير محمد قنبر زهی محبوس در زندان زاهدان به اتهام، قتل در انتظار اجرای حکم است.
ناصر عمر زهی محبوس در زندان زاهدان به اتهام، مواد مخدر در انتظار اجرای حکم است.
اکبر فلاحوند محبوس در زندان زاهدان به اتهام، مواد مخدر در انتظار اجرای حکم است.
محمد محسن ريگی محبوس در زندان زاهدان به اتهام، مواد مخدر در انتظار اجرای حکم است.
محمود شه بخش محبوس در زندان زاهدان به اتهام، مواد مخدر در انتظار اجرای حکم است.
غلام شهرکی محبوس در زندان زاهدان به اتهام، مواد مخدر در انتظار اجرای حکم است.
احمد شه بخش محبوس در زندان زاهدان به اتهام، مواد مخدر در انتظار اجرای حکم است.
علی عرب محبوس در زندان زاهدان به اتهام، قتل در انتظار اجرای حکم است.
اميد پيری محبوس در زندان زاهدان به اتهام، قتل در انتظار اجرای حکم است.
عليرضا دهمرده محبوس در زندان زاهدان به اتهام، قتل در انتظار اجرای حکم است.
ايمان گلوی محبوس در زندان زاهدان به اتهام، قتل در انتظار اجرای حکم است.
غلام رسول فخيره محبوس در زندان زاهدان به اتهام، مواد مخدر در انتظار اجرای حکم است.


مادران پارک لاله: انتخاب شایسته مادران خاوران را برای دریافت جایزه بین المللی گوانگجو از صمیم قلب تبریک می گوییم


مادران پارک لاله، انتخاب شایسته مادران خاوران را برای دریافت جایزه
بین المللی گوانگجو از صمیم قلب تبریک می گویداین انتخاب به خاطر
سی و چند سال پیگیری و پایداری مادران و خانواده های خاوران برای
مبارزه با بی عدالتی و کشف حقیقت کشتارهای فردی و گروهی
زندانیان و فعالان سیاسی در دهه شصت توسط جمهوری اسلامی است.
به امید روزی که صدای دادخواهی مادران و خانواده های خاوران و تمامی
 دادخواهان در سراسر دنیا گسترانیده شود و بتوانیم با همراهی
خانواده های آسیب دیده و مبارزان راه آزادی و عدالت و برابری دنیایی
انسانی بسازیم.


تصویر ماه 
انتخاب شایسته مادران خاوران را برای دریافت جایزه بین المللی گوانگجو از صمیم قلب تبریک می گوییم  

عدالت برای ایران : مادران خاوران برنده جایزه بین المللی گوانگجو شد

مادران خاوران برنده جایزه بین المللی گوانگجو شد

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
عدالت برای ایران، ۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۲: پس از بیش از ربع قرن تلاش برای دادخواهی هزاران زندانی سیاسی اعدام شده در دهه ۶۰، مادران خاوران برنده یک جایزه حقوق بشری بین المللی شد.
هیات داوران جایزه گوانگجو برای حقوق بشر، مادران خاوران  را به عنوان مادران و خانواده های زندانیان سیاسی کشته‌شده در ایران که خواهان حقیقت و عدالت هستند٬ به همراه عادل  الرحمان خان، فعال بنگلادشی که خود را وقف حمایت از حقوق اساسی و استقرار حقوق بشر کرده به صورت مشترک برنده جایزه امسال اعلام کرده است. مراسم اهدای این جایزه روز یکشنبه، ۲۸ اردیبهشت در شهر گوانگجوی کره جنوبی با حضور تعدادی از مادران و خانواده های خاوران برگزار خواهد شد.
مادران خاوران، به مادران و خانواده های زندانیان سیاسی گفته می‌شود که در دهه ۶۰ و به خصوص در تابستان ۱۳۶۷ در زندان‌های جمهوری اسلامی ایران اعدام شدند و بسیاری از آن‌ها به صورت مخفیانه در گورستان‌های متروک از جمله گورستان خاوران در جنوب  شرقی تهران به خاک سپرده شدند. طی ۲۵ سال گذشته این خانواده‌ها همواره خواهان روشن شدن حقیقت و برقراری عدالت در مورد افراد مسئول این اعدام‌ها بوده‌اند. در تمام این سالها مادران خاوران با حضور هفتگی خود در خاوران و برپایی دو مراسم سالانه، در سالگرد اعدامهای سال ۶۷ و نیز پیش از عید، نگذاشتند که خاطره فرزندان و عزیزانشان که تنها به دلیل مخالفت سیاسی اعدام شده بودند فراموش شود. مقامات امنیتی همواره از حضور خانواده و برپایی مراسم یادبود جلوگیری کرده اند. در بسیاری از سالها، خانواده ها را مورد آزار و اذیت، ضرب و شتم و بازداشت قرار داده اند و تلاش زیادی برای از میان بردن خاوران که در سال ۶۷، صدها زندانی سیاسی را در گورهای دسته جمعی  در آن دفن کرده اند انجام داده اند.
هیات داوران جایزه گوانگجو اعلام کرده استکه با وجود سکوت جمهوری اسلامی در پاسخگویی به دادخواهی مادران، پیگیری تاریخی و مستمر این گروه حقوق بشری برای دستیابی به حقیقت و پاسخگویی باعث افزایش اعلام نظرات مخالفان سیاسی در این زمینه، پیشرفت تحقیقات درباره نقش دولت در محاکمات ناعادلانه و همچنین گسترش حمایت فعالان حقوق بشر در رابطه با پیگیری این اعدام‌ها شده است.
«عدالت برای ایران» ضمن ابراز عمیق ترین تبریک ها  به مادران و خانواده های خاوران برای به رسمیت شناخته شدن تلاشها و رنجهایشان در عرصه بین المللی، امیدوار است که اهدای این جایزه باعث شنیده شدن هر چه بیشتر صدای دادخواهی خانواده کشته شدگان دهه ۶۰ و کشتار ۶۷ از سوی جامعه بین المللی و آغاز روند پاسخگو شدن آمران و عاملان این اعدام‌ها باشد.
بنیاد گرامیداشت ۱۸ مه که هر سال، جایزه گوانگجو برای حقوق بشر را اهدا می کند یک سازمان غیرانتفاعی و غیردولتی است است که در سال ۱۹۹۴ از سوی بازماندگان قتل عام مخالفان در ماه مه ۱۹۸۰ درشهر گوانگجو کره جنوبی تاسیس شده است. هدف از راه اندازی این بنیاد گرامیداشت خاطره قیام ۱۸ مه و ادامه مبارزه و همبستگی با آن به منظور کمک به اتحاد صلح آمیز کره و فعالیت در جهت صلح و حقوق بشر در سراسر جهان است.
۱۸ ماه مه سالگرد جنبش دموکراتیک مردمی در گوانگجو بر علیه نیروهای مسلح دولتی است که پس از کودتای چون دوو هوان بر منطقه مسلط شده بودند. در جریان این رخداد دست کم ۱۵۴ تن کشته٬ ۷۴ تن مفقود و چهار هزار ۱۴۱ تن مجروح و بازداشت شدند. در دوران ریاست جمهوری چون دوو هوان، رسانه‌های دولتی از این رخداد به عنوان یک شورش کمونیستی یاد می‌کردند٬ اما از سال ۲۰۰۲ با برپایی یک قبرستان ملی و تعیین روز ۱۸ می‌به عنوان روز ملی بزرگداشت قربانیان این رخداد برای جبران صدمات وارده به بازماندگان این کشتار و خانواده‌های قربانیان تلاش می‌شود.
عادل الرحمان خان، دیگر برنده امسال جایزه گوانگجو فعالیت حقوق بشری خود را از زمان دانشجویی آغاز کرد و پس از آن که فعالیت‌هایش را به عنوان یک وکیل ادامه داد، سازمان حقوق بشری با نام اودهیکار را در بنگلادش راه اندازی کرد. او از آن زمان به حمایت و ارتقاء حقوق بشر کمک کرده است. با وجود اینکه این فعالیت‌ها او را در معرض مراقبت و نظارت دولت بنگلادش و تهدیدهای متعدد قرار داده است، عادل الرحمان خان به دلیل نقش کلیدی‌اش در مبارزه علیه نقض حقوق بشر در جنوب آسیا، از جمله قتل‌های فراقضایی، ناپدید شدن‌های اجباری، شکنجه و اهانت‌های غیر انسانی از سوی دستگاه‌های مجری قانون برنده این جایزه شده است. تلاش‌های او منجر به تشکیل یک شبکه مدافعان حقوق بشر ملی در بنگلادش و شبکه علیه شکنجه و معافیت از مجازات در جنوب آسیا شده است.
برداشت از سایت: عدالت برای ایران 
با تبریک های فراوان به مادران خاوران و تمامی دادخواهان . حامیان مادران پارک لاله ایران - دورتموند

۱۳۹۳ اردیبهشت ۲۳, سه‌شنبه

گزارش های مختلف از تجمع ایرانیان معترض در برابر پارلمان اروپا در بروکسل هشتم ماه مه ٢٠١٤

گزارش ویدیویی اخبار روز از
گردهمایی فعالان حقوق بشر در بروکسل 
• روز پنجشنبه ی گذشته فعالان مدافع حقوق بشر در اعتراض به نقض حقوق بشر و سرکوب آزادی ها در ایران در برابر پارلمان اروپا تظاهرات کردند. گزارش ویدیویی این گردهمایی را که توسط احمد نجاتی تهیه شده، در ادامه ببیند ...
اخبار روز: www.akhbar-rooz.com 
يکشنبه  ۲۱ ارديبهشت ۱٣۹٣ -  ۱۱ می ۲۰۱۴

اخبار روز: پنجشنبه ۹ ماه می، ساختمان پارلمان اروپا در بروکسل، در هوایی بارانی شاهد تظاهرات اعتراضی گروهی از مدافعان حقوق بشر در ایران بود. این گردهمایی به دعوت «همبستگی برای حقوق بشر در ایران» که شامل ده ها تشکل مدافع حقوق بشر در کشورهای مختلف اروپایی و آمریکاست، برگزار شد. هدف این گردهمایی اعتراض به نقض حقوق بشر و سرکوب آزادی ها در ایران اعلام شده است. در این گردهمایی گروهی از مدافعین حقوق بشر ایرانی و نیز میهمانان خارجی سخنرانی کردند.
گزارش ویدیویی اخبار روز از این گردهمایی را در زیر می بیند.
این گزارش توسط احمد نجاتی تهیه شده است. 


:گزارشات مختلف در سایت بالاترین
  1. اردیبهشت ۱۳۹۳

ایرانیان معترض در برابر پارلمان اروپا در بروکسل

چهارشنبه هشتم مه 2014، حدود یکصد نفر از ایرانیان در اعتراض به ادامه نقض حقوق بشر در ایران در برابر پارلمان اروپا گردهم آمدند. شبکه ’همبستگی برای حقوق بشر در ایران‘ برگزار کننده این برنامه در بروکسل، پایتخت بلژیک، بود. به گزارش بخش پارسی بی.بی.سی، ایزابل دوران، معاون پارلمان اروپا از جمله سخنرانان در این گردهمایی بود. او از توجه بیش از حد به مسایل اتمی ایران انتقاد کرد و گفت: "برخی می‌خواهند به این تصور دامن بزنند که مشکل ایران تنها پروژه‌ هسته‌ای است در حالی که مسایل بسیار مهم دیگری هم مانند اعدام، نبود آزادی اندیشه، حقوق زنان در ایران مشکل ساز است." از نکات مورد توجه در گردهمایی، ضرب و شتم اخیر زندانیان سیاسی در اوین بود. ونسان لورکن، وکیل حمید بابایی در بلژیک نیز در این گردهمایی سخنرانی کرد. به گزارش شبکه ایرانیان هلند، بابایی که در دوره دکتری دانشگاه لیژ در آن کشور تحصیل می‌کرد در تابستان سال گذشته پس از ورود به تهران به اتهام جاسوسی بازداشت شد و از آن زمان در زندان است. گردهمایی که با بارندگی شدید در یک روز کاری در بروکسل همزمان شده بود با پخش سرود "ای ایران" به پایان رسید. ایرانیان از بلژیک، فرانسه، آلمان و هلند در این تظاهرات شرکت داشتند.۴

 تصاویری از تظاهرات ایرانیان مقیم اروپا در اعتراض به نقض حقوق بشر در ایران


thumbnail
با دعوت دهها انجمن فعال ایرانی در اروپا و آمریکا، تظاهراتی در برابر پارلمان اروپا در بروکسل برگزار شد. ایرانیان از فرانسه، آلمان، بلژیک و هلند در این اعتراض گروهی شرکت کردند. ایزابل دوران، معاون پارلمان اروپا از حضور ایرانیان قدردانی کرد و گفت "می دانم که بسیاری از شما از روی میل مهاجرت را انتخاب نکرده اید.",۱
۴

 ایرانیان مقیم اروپا در برابر پارلمان اروپا : اعتراض به ادامه بحران حقوق بشر در ایران


ایرانیان از آلمان، بلژیک، فرانسه و هلند در یک روز شدیدا بارانی در برابر پارلمان اروپا گردآمدند تا اعتراض خود را به ادامه نقض گسترده حقوق بشر در ایران ابراز کنند. این حرکت به کوشش "کمیته همبستگی برای حقوق بشر در ایران" و در پایتخت بلژیک برگزار شد. حدود یکصد نفر در گردهمایی شرکت کردند. ایزابل دوران، معاون پارلمان اروپا نیز برای مردم سخنرانی کرد و ...
۱

 آلبوم عکس: ایرانیان معترض در برابر پارلمان اروپا


دیروز، پنجشنبه هشتم مه، حدود یکصد نفر از ایرانیان در اعتراض به ادامه نقض حقوق بشر در ایران در برابر پارلمان اروپا گردهم آمدند. شبکه ’همبستگی برای حقوق بشر در ایران‘ برگزار کننده این برنامه در بروکسل، پایتخت بلژیک، بود. ایزابل دوران، معاون پارلمان اروپا از جمله سخنرانان در این گردهمایی بود. او از توجه بیش از حد به مسایل اتمی ایران انتقاد کرد و گف.
۷

 معاون پارلمان اروپا: مشکل ایران فقط پروژه های هسته ای نیست!


video thumbnail
ایزابل دوران، معاون پارلمان اروپا در جمع ایرانیان معترض در بروکسل گفت: " "برخی می‌خواهند به این تصور دامن بزنند که مشکل ایران تنها پروژه‌ هسته‌ای است در حالی که مسایل بسیار مهم دیگری هم مانند اعدام، نبود آزادی اندیشه، حقوق زنان در ایران مشکل ساز است. ما در سفر سال گذشته به ایران بسیاری از این مسایل را با مقام های ایرانی در میان گذاشتیم. آنها الب,
نظر دهید

 سخنرانی خانم ایزابل دوران معاون پارلمان اروپا در خصوص تهاجم به زندانیان سیاسی و نقض حقوق بشر و اعدام و مسئله ی اتمی.


سخنرانی خانم ایزابل دوران، معاون پارلمان اروپا، در گردهمایی شبکه همبستگی با حقوق بشر در ایران، میدان لوکزامبورک بروکسل ـ ۸ ماه مه ۲۰۱۴,
۱

 انور میر ستاری از پیشگامان تظاهرات 8 می در بروکسل,

thumbnail
فعال اجتماعی سیاسی و مدیر انجمن یورو پرس
نظر دهید

 سخنرانی الیزابت دوران معاون پارلمان اروپا، پیرامون وضعیت حقوق بشر در ایران - با زیرنویس پارسی


video thumbnail
سخنرانی خانم ایزابل دوران، معاون پارلمان اروپا، در گردهمایی شبکه همبستگی با حقوق بشر در ایران، میدان لوکزامبورک بروکسل ـ ۸ ماه مه۰
نظر دهید

 ما در اروپا نباید از ناقضان حقوق بشر در ایران وحشت کنیم


"من آماده هستم تا برای دفاع از حمید به ایران بروم". این جمله ونسان لورکن، سیاستمدار بلژیکی و وکیل حمید بابایی بود. او همچنان در تلاش برای آزادی این دانشجوی ایرانی دانشگاه لیژ در بلژیک است که سال گذشته در سفر به ایران توسط مقام‌های جمهوری اسلامی بازداشت و زندانی شده است. دولت ایران به حمید بابایی اتهام جاسوسی زده است. ونسان لورکن که در گردهما...
۴

 گردهمایی اعتراضی در برابر پارلمان اروپا


video thumbnail
با سپاس از همه انجمن ها و نهادهای مدنی و حقوق بشری که در شبکه همبستگی با حقوق بشر در ایران تلاش می کنند و امروز ، هشتم ماه مه دو هزار و چهارده میلادی ، به همت آنان ، دو تظاهرات بزرگ در برابر پارلمان اروپا در بروکسل و سازمان ملل متحد در نیویورک برگزار شد.,
نظر دهید

 ‎وکیل حمید بابایی: آماده هستم برای دفاع از حمید به ایران بروم‎


video thumbnail
ونسان لورکن، وکیل حمید بابایی در بلژیک در تظاهرات هشتم می در برابر پارلمان اروپا گفت: "آماده ام تا برای دفاع از حمید به ایران بروم". این گردهمایی در اعتراض به ادامه موارد نقص حقوق بشر در ایران در بروکسل برپا شدو حدود یکصد نفر از ا